SławekK Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Tym razem diorama z 2021 roku więc niezbyty nowa... ale po serii pojazdów postanowiłem wrzucić i tą pracę. Punktem wyjścia był T-28 od Zvezdy... w sumie fajny model, a ten robi za porzucony wrak. Do tego doszedł Protze od Dragona z Flakiem 38 od IBG Models. Domek to żywiczny produkt, a figurki Niemców też są od Zvezdy. Wiejska baba jest żywiczną kopią. Dodałem też studnię, drzewo i trochę zwierzątek z 3D. Zachęcam do podzielenia się uwagami na jej temat :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Super. Na żywo praca robi jeszcze lepsze wrażenie, widziałem ją w Świdniku rok temu chyba. Były chyba wtedy ze trzy Twoje prace, w tym super podstawka z czymś brytyjskim Cometem (?) nie pamiętam. Chyba widziałem też churchilla afrykańskiego Twojego. W tym roku też będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi