SławekK Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Tym razem diorama z 2021 roku więc niezbyty nowa... ale po serii pojazdów postanowiłem wrzucić i tą pracę. Punktem wyjścia był T-28 od Zvezdy... w sumie fajny model, a ten robi za porzucony wrak. Do tego doszedł Protze od Dragona z Flakiem 38 od IBG Models. Domek to żywiczny produkt, a figurki Niemców też są od Zvezdy. Wiejska baba jest żywiczną kopią. Dodałem też studnię, drzewo i trochę zwierzątek z 3D. Zachęcam do podzielenia się uwagami na jej temat :). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Super. Na żywo praca robi jeszcze lepsze wrażenie, widziałem ją w Świdniku rok temu chyba. Były chyba wtedy ze trzy Twoje prace, w tym super podstawka z czymś brytyjskim Cometem (?) nie pamiętam. Chyba widziałem też churchilla afrykańskiego Twojego. W tym roku też będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 18 Kwietnia Autor Share Napisano 18 Kwietnia Staram się jak mogę :). Comet i Churchill moje. Świdnik odpuszczam, bo termin mi nie pasuje. Na pewno będę w Ryniku i Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia W dniu 18.04.2026 o 10:47, SławekK napisał: Na pewno będę w Ryniku No to się zobaczymy;) A diorama świetna. Ta babuszka to trzyma miotłę czy dubeltówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 19 Kwietnia Autor Share Napisano 19 Kwietnia Miotłę, bo by ją Niemcy ustrzelili :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Figurki druk 3d??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja Figurki Niemców to Zvezda, a baba to żywica. Zwierzaki są z 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja No robi wrażenie , tylko dziwne kolory gdzie nie gdzie np, puszki na maski w kolorze koszuli tej baby za jaskrawo zielone, no i ten rusek jak by wjechał w ten płot , to by ten płot tak na sztywno się nie rozwalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi