SławekK Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Tym razem diorama z 2021 roku więc niezbyty nowa... ale po serii pojazdów postanowiłem wrzucić i tą pracę. Punktem wyjścia był T-28 od Zvezdy... w sumie fajny model, a ten robi za porzucony wrak. Do tego doszedł Protze od Dragona z Flakiem 38 od IBG Models. Domek to żywiczny produkt, a figurki Niemców też są od Zvezdy. Wiejska baba jest żywiczną kopią. Dodałem też studnię, drzewo i trochę zwierzątek z 3D. Zachęcam do podzielenia się uwagami na jej temat :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 41 minut temu Share Napisano 41 minut temu Super. Na żywo praca robi jeszcze lepsze wrażenie, widziałem ją w Świdniku rok temu chyba. Były chyba wtedy ze trzy Twoje prace, w tym super podstawka z czymś brytyjskim Cometem (?) nie pamiętam. Chyba widziałem też churchilla afrykańskiego Twojego. W tym roku też będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi