robertmodelarz Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia (edytowane) Konwersje, druk 3d- skala1/35 do modelu M1A2SEPv3 firmy RFM- wersja polska i australijska: Konwersja do M1A2T bazą jest model Tamiya 35269. Edytowane 21 Kwietnia przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano Czwartek o 06:03 Share Napisano Czwartek o 06:03 (edytowane) W dniu 20.04.2026 o 22:03, robertmodelarz napisał: Konwersje, druk 3d- skala1/35 do modelu M1A2SEPv3 firmy RFM- wersja polska i australijska: Konwersja do M1A2T bazą jest model Tamiya 35269. Konwersje na Polaka i australijczyka są tylko nieco podobne do tego co jest w rzeczywistości. Nie piszę tego tylko dlatego, że mam i pomogłem w pewnym stopniu stworzyć konversje firmy Arms Corps Model ale Orange Hobby jest pełna niedoróbek i braków. Zaletą Orange Hobby jest to, że niektóre elementy tej konwersji można kupić osobno. Ja osobiście brał bym w ciemno całego CROWS-a, bo jest bardzo dobrze odwzorowany. Fototrawione chlapacze też są bardzo kuszące. Osobno można też kupić liny holujące, ale reszta? No cóż. Edytowane Czwartek o 06:12 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi