PabloA Napisano Poniedziałek o 13:50 Share Napisano Poniedziałek o 13:50 Witam, Prezentuję małego inboxa niszczyciela klasy Allen M. Sumner DD 692 FRAM II w skali 1/350 firmy Hellenic Ship Model. To oczywiście model wydrukowany w 3D, który zakupiłem bezpośrednio u producenta na tegorocznym Mosonshow. W drugi dzień był przeceniony ze 120 na 90euro Jestem laikiem w kwestii druku 3D więc nie bardzo orientuje się jak ten produkt prezentuje się na tle konkurencji. Z pewnością kadłub będzie wymagał szapachlowania i szlifowania. Trochę nie rozumiem podejścia producentów żeby uparcie drukować wszystkie drobne i delikatne detale jak poręcze, drabinki itp. z których większość jest uszkodzona i wykrzywiona. Wydaje mi się, że wygodniejszym rozwiązaniem była by dodatkowa blaszka PE. Dobra, dość gadania bo i tak się na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano Poniedziałek o 13:50 Autor Share Napisano Poniedziałek o 13:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano Poniedziałek o 13:51 Autor Share Napisano Poniedziałek o 13:51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano Poniedziałek o 13:51 Autor Share Napisano Poniedziałek o 13:51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi