PabloA Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Witam, Prezentuję małego inboxa niszczyciela klasy Allen M. Sumner DD 692 FRAM II w skali 1/350 firmy Hellenic Ship Model. To oczywiście model wydrukowany w 3D, który zakupiłem bezpośrednio u producenta na tegorocznym Mosonshow. W drugi dzień był przeceniony ze 120 na 90euro Jestem laikiem w kwestii druku 3D więc nie bardzo orientuje się jak ten produkt prezentuje się na tle konkurencji. Z pewnością kadłub będzie wymagał szapachlowania i szlifowania. Trochę nie rozumiem podejścia producentów żeby uparcie drukować wszystkie drobne i delikatne detale jak poręcze, drabinki itp. z których większość jest uszkodzona i wykrzywiona. Wydaje mi się, że wygodniejszym rozwiązaniem była by dodatkowa blaszka PE. Dobra, dość gadania bo i tak się na tym nie znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 27 Kwietnia Autor Share Napisano 27 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 27 Kwietnia Autor Share Napisano 27 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 27 Kwietnia Autor Share Napisano 27 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Ciekawe, co z niego wycisniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 30 Kwietnia Autor Share Napisano 30 Kwietnia 16 godzin temu, socjo1 napisał: Ciekawe, co z niego wycisniesz. Sam jestem tego ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi