Wojtek B. Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Kolejna winetka. Figurka jak i rower pochodzi z zestawu Dragona Vietcong (nr. kat. 3304), Figurka malowana jest farbkami pactra i vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Czy kolba w peemie nie ma stopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Czy kolba w peemie nie ma stopki pewnie jest tylko część została odwrotnie wklejona... troszkę się całość błyszczy - wina zdjęć, niedokładnego wymieszania farby czy trzymania w palcach? figurkę dobrze jest umocować sobie na jakiejś podstawce (np. zakrętka od butelki) i wtedy ją malować dobrze jest też np. trójkątnym ostrzem lub igłą (zależnie od miejsca) mocniej zarysować niektóre szczegóły i wybrać trochę materiału np. z rękawów - figurka wtedy sporo zyskuje warto też by było "michę" na bagażniku jakoś przywiązać do niego, wygląda tak jakby miała spaść przy pierwszej okazji to stary wyrób Dragona, zrobiłem ten zestaw jak tylko się ukazał i z racji, że były to moje pierwsze figurki zrobiłem o wiele gorzej niż Ty Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 Dzięki za opnie, faktycznie kolbę błędnie wkleiłem. A to że się błyszczy, wina leży pomiędzy złym wymieszaniem a moim doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Moim zdaniem ta dziewczyna jak na Azjatkę ma stanowczo za duże oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Dzięki za opnie, faktycznie kolbę błędnie wkleiłem. A to że się błyszczy, wina leży pomiędzy złym wymieszaniem a moim doświadczeniem. takie małe winietki są fajne i można się bardziej skupić na pojedyńczej figurce, mam nadzieję że zobaczymy kolejne coraz lepsze Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herakles Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Za duże oczy...oprócz tego , powiedziałbym , że nawet jak na azjatkę , to i tak ma za żółtą skórę...i chyba nie jest pocieniowana...Czemu rama w rowerze jest taka chropowata...Z bambusa? Chociaż nie , bambus jest dość gładki... Wydaje mi się też , że farby jest za grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Myślisz że ona ma ten rower prosto ze sklepu? Nie wiadomo jaką badziewną farbą był malowany i z jakiego metalu zrobiony. Skóra i oczy rzeczywiście nie takie. Może sie nawąchała jakichś skarpet od Amerykanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 to najgorsza padaka jaka kiedykolwiek widzialem...czym malowałeś oczy...ałkiem do kaloryfera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Czemu odświeżasz temat sprzed ponad 2 lat? Myśle, że ta praca już nie przedstawia ani trochę aktualnych umiejętności Wojtka. Więc Twój post jest zupełnie bez sensu i tylko trąca złośliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2011 Kolega Kamil K. napisał ci wystarczająco na ten temat a takie posty jak twój mam po prostu gdzieś...... Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi