stakov Napisano 29 Kwietnia Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Cześć, Projekt 3d, pojazdu Oncilla 4x4 zakończyłem, Model wzorowany na pierwszej fotce. Poniżej zamieszczam efekty mojej pracy. Edytowane 29 Kwietnia przez stakov 6 Cytuj
stakov Napisano 29 Kwietnia Autor Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Na ukończeniu również inne moje projekty, niebawem pierwsze wydruki i fotki na forum. Pozdrawiam Edytowane 29 Kwietnia przez stakov Cytuj
robertmodelarz Napisano 30 Kwietnia Napisano 30 Kwietnia (edytowane) Widać moc możliwości wydruków 3d. Dzięki tej technice można zaprojektować i wydrukować praktycznie dowolny model lub jego elementy waloryzacyjne. Pracy projektowej dużo, żywica tania nie jest, ale warto!!!! Mam model tego pojazdu, oczywiście autorstwa stakova w wersji z innym stanowiskiem strzeleckim. Edytowane 30 Kwietnia przez robertmodelarz Cytuj
Adamo722 Napisano 30 Kwietnia Napisano 30 Kwietnia To chyba przyszłość kupić gotowy model i tylko pomalować Cytuj
robertmodelarz Napisano 30 Kwietnia Napisano 30 Kwietnia (edytowane) 7 godzin temu, Adamo722 napisał: To chyba przyszłość kupić gotowy model i tylko pomalować Model posiada ok. 50 części z kompletnym wnętrzem i idealnie odwzorowanym zawieszeniem, Na fotografiach nie ma tych szczegółów. Projekt został opracowany na podstawie szczegółowej dokumentacji zbieranej kilka miesięcy. Mam ten model i wcale prosty nie jest - do malowania to długa droga..... Edytowane 30 Kwietnia przez robertmodelarz Cytuj
Adamo722 Napisano 30 Kwietnia Napisano 30 Kwietnia Nie potrafię odpowiedzieć nie robiłem takiego modelu i nie mam do czego porównać Cytuj
stakov Napisano 30 Kwietnia Autor Napisano 30 Kwietnia 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Model posiada ok. 50 części Biorąc pod uwagę części powtarzające się takie jak koła, wahacze, przeguby, itp. jest ich ponad 80 . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi