stakov Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu (edytowane) Cześć, Projekt 3d, pojazdu Oncilla 4x4 zakończyłem, Model wzorowany na pierwszej fotce. Poniżej zamieszczam efekty mojej pracy. Edytowane 14 godzin temu przez stakov 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 14 godzin temu Autor Share Napisano 14 godzin temu (edytowane) Na ukończeniu również inne moje projekty, niebawem pierwsze wydruki i fotki na forum. Pozdrawiam Edytowane 14 godzin temu przez stakov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu (edytowane) Widać moc możliwości wydruków 3d. Dzięki tej technice można zaprojektować i wydrukować praktycznie dowolny model lub jego elementy waloryzacyjne. Pracy projektowej dużo, żywica tania nie jest, ale warto!!!! Mam model tego pojazdu, oczywiście autorstwa stakova w wersji z innym stanowiskiem strzeleckim. Edytowane 6 godzin temu przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu To chyba przyszłość kupić gotowy model i tylko pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi