stakov Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Cześć, Projekt 3d, pojazdu Oncilla 4x4 zakończyłem, Model wzorowany na pierwszej fotce. Poniżej zamieszczam efekty mojej pracy. Edytowane 29 Kwietnia przez stakov 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 29 Kwietnia Autor Share Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Na ukończeniu również inne moje projekty, niebawem pierwsze wydruki i fotki na forum. Pozdrawiam Edytowane 29 Kwietnia przez stakov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia (edytowane) Widać moc możliwości wydruków 3d. Dzięki tej technice można zaprojektować i wydrukować praktycznie dowolny model lub jego elementy waloryzacyjne. Pracy projektowej dużo, żywica tania nie jest, ale warto!!!! Mam model tego pojazdu, oczywiście autorstwa stakova w wersji z innym stanowiskiem strzeleckim. Edytowane 30 Kwietnia przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia To chyba przyszłość kupić gotowy model i tylko pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia (edytowane) 7 godzin temu, Adamo722 napisał: To chyba przyszłość kupić gotowy model i tylko pomalować Model posiada ok. 50 części z kompletnym wnętrzem i idealnie odwzorowanym zawieszeniem, Na fotografiach nie ma tych szczegółów. Projekt został opracowany na podstawie szczegółowej dokumentacji zbieranej kilka miesięcy. Mam ten model i wcale prosty nie jest - do malowania to długa droga..... Edytowane 30 Kwietnia przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Nie potrafię odpowiedzieć nie robiłem takiego modelu i nie mam do czego porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 30 Kwietnia Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Model posiada ok. 50 części Biorąc pod uwagę części powtarzające się takie jak koła, wahacze, przeguby, itp. jest ich ponad 80 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi