Arcadio Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja (edytowane) Cześć. Mój pierwszy śmigłowiec. W modelarstwie od roku. Fajnie bawiłem się przy tym modelu Zvezdy i dużo nauczyłem. Dodatki to blaszki Edka do cargo i na zewnątrz, kalki 3d Kelikka. Ze "scratchu" to anteny, pasy w cargo I pewne elementy w przedziale desantowym I przewody na wirnikach i silniku. Miałem przygody z oszkleniem, gdyż Masking sol r zwulkanizowal się na owiewce. Widocznie za długo leżał. Zrobiłem co umiałem. Edytowane 9 Maja przez Arcadio 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja Model nie wygląda na roczne doświadczenie. Mi się tam podoba, spanachany Afganistanem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemowo Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Świetny/ Gratuluję debiutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi