Mannet Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Hej dostałem polecajkę flexy 5k ca black thin (producent VMS) ale znalazłem go tylko w jednym sklepie (moje hobby) czy najlepiej bedzie poczekac i wziąść przy wiekszych zakupach czy jest jakiś porównywalny ca łatwiej dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Żona znajomego zajmowała się klejeniem sztucznych rzęs - i w tej branży używa się czarnego CA. W związku z tym trzeba się udać do sklepu/hurtowni z branży urodowej i tam można taki klej dostać. Poza tym mają dobry bezbarwny CA do klejenia tipsów, fajne pędzle i aerografy, a także polerki do paznokci, które doskonale sprawdzają się do polerowania okienek/kabin itd. Warto się w takim miejscu rozejrzeć. Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mannet Napisano 7 godzin temu Autor Share Napisano 7 godzin temu O dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi