Mannet Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Hej dostałem polecajkę flexy 5k ca black thin (producent VMS) ale znalazłem go tylko w jednym sklepie (moje hobby) czy najlepiej bedzie poczekac i wziąść przy wiekszych zakupach czy jest jakiś porównywalny ca łatwiej dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Żona znajomego zajmowała się klejeniem sztucznych rzęs - i w tej branży używa się czarnego CA. W związku z tym trzeba się udać do sklepu/hurtowni z branży urodowej i tam można taki klej dostać. Poza tym mają dobry bezbarwny CA do klejenia tipsów, fajne pędzle i aerografy, a także polerki do paznokci, które doskonale sprawdzają się do polerowania okienek/kabin itd. Warto się w takim miejscu rozejrzeć. Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mannet Napisano 16 Maja Autor Share Napisano 16 Maja O dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi