James Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 No i narezcie, pomimo licznych bólów i cierpień, udało mi się skończyć ten model. Nie jestem z niego zachwycony, pewnie odrazu zaraz znajdziecie mnóstwo błędów, ale cóż, i tak nie jest źle - dobrze że nie wylądował w koszu:P. Zastrzegam, iż model jest na czyściocha, bez zaznaczania lini podziału blach (takie było wyraźne życzenie dziewczyny, do której model zawędruje) - jej się podoba:P, więc bez gorzkich źali:P Co do samego modelu, to kleił się prawie sam, jednak jest to model bardzo ubogi (30 części), wszystkie bóle spowodowane były moją nieuwagą, brakiem cierpliwości etc. A teraz koniec gadania. Miłego oglądania i komentowania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Fajny. Weź od dziewczyny pończochę, wyciągnij nitkę i zrób linkę anteny. Model to stara Hasegawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Prawie identyczny kurzy się u mnie na najdalszej półce... prawie - bo 20 lat temu nie znałem szpachlówki, a jak na niego teraz patrzę to duuużo by jej w niego weszło ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 Fajny. Weź od dziewczyny pończochę, wyciągnij nitkę i zrób linkę anteny. Model to stara Hasegawa? Patent znam, ale nie dałem linki specjalnie. I tak antenka juz jest delikatna i łatwo ją ułamać, a naciągając linki zwiększy się tylko powieszchnia, za którą można będzie przypadkiem zachaczyć i coś zniszczyć:P A model jest starą Hasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 fajne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Zgrabny i schludny, przydałby się wash bo wygląda dość płasko i plastikowo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi