HeliJack Posted May 25 Share Posted May 25 (edited) A to śmigiełko w skali 1/48, zbudowane jakiś czas temu. Namęczyłem się z malowaniem - niestety coś spaprałem z lakierem i są błyszczące place Edited May 25 by HeliJack 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 26 Share Posted May 26 Malowanie efektowne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeliJack Posted May 26 Author Share Posted May 26 1 minutę temu, mig napisał: Malowanie efektowne Maskowanie tego malowania też 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 27 Share Posted May 27 Miałem dopytać czy to kalki czy malowane, ale teraz wszystko jasne. Maskowanie pewnie dało trochę w kość? Fajna kolekcja śmigłowców. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeliJack Posted May 27 Author Share Posted May 27 Godzinę temu, mig napisał: Miałem dopytać czy to kalki czy malowane, ale teraz wszystko jasne. Maskowanie pewnie dało trochę w kość? Fajna kolekcja śmigłowców. Dla osoby takiej jak ja - czyli zgłębiającej arkana modelarstwa maskowanie było drogą przez mękę - bo zrobiłem kilka rzeczy źle (zła kolejność malowania np.) ale przebrnąłem przez ten bajzel i coś tam wyszło co do kolekcji śmigłowców - to początek. W szafie czeka ich do zbudowania jeszcze wiele 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts