HeliJack Napisano 25 Maja Napisano 25 Maja (edytowane) A to śmigiełko w skali 1/48, zbudowane jakiś czas temu. Namęczyłem się z malowaniem - niestety coś spaprałem z lakierem i są błyszczące place Edytowane 25 Maja przez HeliJack 6 Cytuj
HeliJack Napisano 26 Maja Autor Napisano 26 Maja 1 minutę temu, mig napisał: Malowanie efektowne Maskowanie tego malowania też 1 Cytuj
mig Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja Miałem dopytać czy to kalki czy malowane, ale teraz wszystko jasne. Maskowanie pewnie dało trochę w kość? Fajna kolekcja śmigłowców. 1 Cytuj
HeliJack Napisano 27 Maja Autor Napisano 27 Maja Godzinę temu, mig napisał: Miałem dopytać czy to kalki czy malowane, ale teraz wszystko jasne. Maskowanie pewnie dało trochę w kość? Fajna kolekcja śmigłowców. Dla osoby takiej jak ja - czyli zgłębiającej arkana modelarstwa maskowanie było drogą przez mękę - bo zrobiłem kilka rzeczy źle (zła kolejność malowania np.) ale przebrnąłem przez ten bajzel i coś tam wyszło co do kolekcji śmigłowców - to początek. W szafie czeka ich do zbudowania jeszcze wiele 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi