HeliJack Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja (edytowane) A to śmigiełko w skali 1/48, zbudowane jakiś czas temu. Namęczyłem się z malowaniem - niestety coś spaprałem z lakierem i są błyszczące place Edytowane 25 Maja przez HeliJack 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Malowanie efektowne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeliJack Napisano 26 Maja Autor Share Napisano 26 Maja 1 minutę temu, mig napisał: Malowanie efektowne Maskowanie tego malowania też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Miałem dopytać czy to kalki czy malowane, ale teraz wszystko jasne. Maskowanie pewnie dało trochę w kość? Fajna kolekcja śmigłowców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeliJack Napisano 27 Maja Autor Share Napisano 27 Maja Godzinę temu, mig napisał: Miałem dopytać czy to kalki czy malowane, ale teraz wszystko jasne. Maskowanie pewnie dało trochę w kość? Fajna kolekcja śmigłowców. Dla osoby takiej jak ja - czyli zgłębiającej arkana modelarstwa maskowanie było drogą przez mękę - bo zrobiłem kilka rzeczy źle (zła kolejność malowania np.) ale przebrnąłem przez ten bajzel i coś tam wyszło co do kolekcji śmigłowców - to początek. W szafie czeka ich do zbudowania jeszcze wiele 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi