Zak Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Cześć, przedstawiam mój drugi projekt — MOWAG Eagle IV. Projekt aktualnie znajduje się jeszcze w fazie projektowania, dlatego wiele elementów nie jest jeszcze finalnie spasowanych. Na ten moment występują jeszcze różne niedokładności — część detali wymaga poprawy, niektóre elementy są tymczasowo umieszczone, problemy z geometrią i zgodnością niektórych części. Czeka mnie jeszcze sporo pracy nad proporcjami, wnętrzem, wyposażeniem oraz dopracowaniem całości. Docelowo planuję również wykonać drugą wersję Eagle IV wyposażoną w stanowisko FLW 100, a w przyszłości chciałbym także podjąć się projektu MOWAG Eagle V który jest większym wyzwaniem niż obecny projekt. Co do wcześniejszego projektu został już ukończony, fotki wkrótce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zak Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zak Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zak Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Widziałem na żywo ten projekt, detal powala, szczegół wystaje z każdej dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Fajnie, ze działasz w takim obszarze i z tematyką, która mnie interesuje . Szkoda, że ten model jest dostępny na rynku i nawet bardzo dobrze się prezentuje. Trzymam kciuki za kolejne pomysły, ich realizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Fajne są wersje: Policyjna i medyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Fajny jest duńskich sił specjalnych. Wieżyczka, jak w "Jeżu", brak drzwi i większe koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi