Zak Napisano 25 Maja Napisano 25 Maja Cześć, przedstawiam mój drugi projekt — MOWAG Eagle IV. Projekt aktualnie znajduje się jeszcze w fazie projektowania, dlatego wiele elementów nie jest jeszcze finalnie spasowanych. Na ten moment występują jeszcze różne niedokładności — część detali wymaga poprawy, niektóre elementy są tymczasowo umieszczone, problemy z geometrią i zgodnością niektórych części. Czeka mnie jeszcze sporo pracy nad proporcjami, wnętrzem, wyposażeniem oraz dopracowaniem całości. Docelowo planuję również wykonać drugą wersję Eagle IV wyposażoną w stanowisko FLW 100, a w przyszłości chciałbym także podjąć się projektu MOWAG Eagle V który jest większym wyzwaniem niż obecny projekt. Co do wcześniejszego projektu został już ukończony, fotki wkrótce. 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 25 Maja Napisano 25 Maja Widziałem na żywo ten projekt, detal powala, szczegół wystaje z każdej dziury. Cytuj
makinen Napisano 26 Maja Napisano 26 Maja Fajnie, ze działasz w takim obszarze i z tematyką, która mnie interesuje . Szkoda, że ten model jest dostępny na rynku i nawet bardzo dobrze się prezentuje. Trzymam kciuki za kolejne pomysły, ich realizację. Cytuj
makinen Napisano 26 Maja Napisano 26 Maja Fajny jest duńskich sił specjalnych. Wieżyczka, jak w "Jeżu", brak drzwi i większe koła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi