okram12 Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Witam. Mam do sprzedania: Mały Modelarz Pancernik Richelieu + Plany modelarskie - 120 zł Mały Modelarz Pancernik Oktiabrskaja Rewolucja + Plany - modelarskie -120 Mały Modelarz Pancernik Vangurad - 50 zł Mały Modelarz Krążownik HMS Dido - 40 zł Mały Modelarz Niszczycie Le Terrible - 50 zł Mały Modelarz Żaglowiec Mayflower - 30 zł Plus koszt wysyłki 17 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Richelieu, Dido i La Terrible jako nastolatek skleiłem ale nie dotrwały naszych czasów Fajne były na tamte lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okram12 Napisano 10 Czerwca Autor Share Napisano 10 Czerwca Richelieu sklejony temu niech ktoś z nim powalczy Reszta niestety życia nie starczy bo jeszcze mam ok 12 modeli zostawionych jak nie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi