Radek6363 Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu (edytowane) Zrobiłem model Focke Wulf Fw 189A-2 MPM , niestety połamałem owiewkę. Prośba do kolegów. Może któryś z kolegów zakupił Ten model ICM ? Potrzebuję elementu osłony kabiny, chodzi o stożek kończący owiewkę. Znajduje się w zestawie oszklenia, pod numerem 10 w Tym modelu jest do niczego nie przydatny, gdyż w wersji szturmowej nie występuje. Ja niestety w swoim modelu ten element połamałem. Próbowałem dorobić, ale wygląda to średnio Edytowane 13 godzin temu przez Radek6363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Dzień dobry, a może napisz do ICM-u... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Już raz pisałem że mam z modelu ICM i miał się kolega odezwać na Priv ale nie było odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi