Harkonen Napisano wczoraj o 13:58 Share Napisano wczoraj o 13:58 (edytowane) Witam wszystkich Właśnie przed chwilą zgubiłem 100zł. i żeby odreagować wrzucam na Forum grata - ciągnik wojskowy, (jak na razie bez przyczepy) do ściągania z pola walki wraki czołgów, (a nuż cuś się przyda), którego ulepiłem prosto z pudła, dodając, el. fot. w postaci skrzynek narzędziowych, narzędzi, puszek z farbą i żywicę na dach, (tą szarą). Oceniajcie, oglądajcie i nie oszczędzajcie słów krytyki. I to by było na tyle. Edytowane wczoraj o 14:24 przez Harkonen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu To już razem 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Czołem! No ładny model. Efektowny! Może się podobać! Ale te szwy na oponach walą strasznie po gałkach ocznych. Tylne bliźniaki krzywo polepione co widać na trzecim zdjęciu od końca. Kalki coś nie tak... Mariusz Edytowane 1 godzinę temu przez marioba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 6 minut temu Share Napisano 6 minut temu (edytowane) Podoba mi się bardzo. Ale po co 3 galerie tego samego z tym samym opisem?? PS. Gdzie stówę zgubiłeś? Edytowane 4 minuty temu przez Robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi