Harkonen Napisano 25 Czerwca Napisano 25 Czerwca Witam wszystkich Właśnie przed chwilą zgubiłem 100zł. i żeby odreagować wrzucam na Forum grata - ciągnik wojskowy, (jak na razie bez przyczepy) do ściągania z pola walki wraki czołgów, (a nuż cuś się przyda), którego ulepiłem prosto z pudła, dodając, el. fot. w postaci skrzynek narzędziowych, narzędzi, puszek z farbą i żywicę na dach, (tą szarą). Oceniajcie, oglądajcie i nie oszczędzajcie słów krytyki. I to by było na tyle. 1 Cytuj
marioba Napisano 26 Czerwca Napisano 26 Czerwca (edytowane) Czołem! No ładny model. Efektowny! Może się podobać! Ale te szwy na oponach walą strasznie po gałkach ocznych. Tylne bliźniaki krzywo polepione co widać na trzecim zdjęciu od końca. Kalki coś nie tak... Mariusz Edytowane 26 Czerwca przez marioba Cytuj
Robi Napisano 26 Czerwca Napisano 26 Czerwca (edytowane) Podoba mi się bardzo. Ale po co 3 galerie tego samego z tym samym opisem?? PS. Gdzie stówę zgubiłeś? Edytowane 26 Czerwca przez Robi Cytuj
Harkonen Napisano 27 Czerwca Autor Napisano 27 Czerwca 16 godzin temu, marioba napisał: Czołem! No ładny model. Efektowny! Może się podobać! Ale te szwy na oponach walą strasznie po gałkach ocznych. Tylne bliźniaki krzywo polepione co widać na trzecim zdjęciu od końca. Kalki coś nie tak... Mariusz Kalki musiałem wziąć od innego modelu i trochę przyimprowizowałem. Te z pudła trzymałem w wodzie ok. 15min. i ze starości nie chciały zleźć, mimo użycia "Micro Set" i "Micro Sol". Opony będą poprawione, miałem się tym zająć już we wcześniejszym etapie prac, tylne bliźniaki pomimo najszczerszych intencji nie dało się skleić tak jak trza, (chociaż to Tamiya). Cytuj
Harkonen Napisano 27 Czerwca Autor Napisano 27 Czerwca 15 godzin temu, Robi napisał: Podoba mi się bardzo. Ale po co 3 galerie tego samego z tym samym opisem?? PS. Gdzie stówę zgubiłeś? 3 galerie dlatego, iż to mój pierwszy model wystawiony na Modelwork, (a ogólnie szósty) i trochę się pogubiłem. Stówę włożyłem do kieszeni i na parkingu, podczas wyciągania kluczyków do auta musiała wylecieć i z wiaterkiem przemieściła się w miejsce mi nie znane. Najważniejsze, że do celu dojechałem na rezerwie! 1 Cytuj
Harkonen Napisano 27 Czerwca Autor Napisano 27 Czerwca W dniu 26.06.2026 o 08:20, WPR napisał: To już razem 300 zł Jeżeli wziąć pod uwagę koszta modelu to ok. 500zł. Sam model kosztuje bowiem od 400zł. w górę. I jest to mój pierwszy model wystawiony na forum Cytuj
Harkonen Napisano 27 Czerwca Autor Napisano 27 Czerwca Teraz, Harkonen napisał: Jeżeli wziąć pod uwagę koszta modelu to ok. 500zł. Sam model kosztuje bowiem od 400zł. w górę., (zestaw jeszcze posiada przyczepę). I jest to mój pierwszy model wystawiony na forum Cytuj
Robi Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca Godzinę temu, Harkonen napisał: 3 galerie dlatego, iż to mój pierwszy model wystawiony na Modelwork, (a ogólnie szósty) i trochę się pogubiłem. Stówę włożyłem do kieszeni i na parkingu, podczas wyciągania kluczyków do auta musiała wylecieć i z wiaterkiem przemieściła się w miejsce mi nie znane. Najważniejsze, że do celu dojechałem na rezerwie! To współczuję... Poszukiwania czas zacząć xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi