SławekK Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca (edytowane) Kolejny model, nadal z 2023 roku. Sam produkt od Chińczyków świetny - polecam. Jak widać dodałem trochę blaszek, liny z Eureki i trochę własnych przeróbek. Malowany był równolegle z Jagdtiger'em, więc ma ten same wady... czyli wyszedł "nijaki". Obecne stoi już na tej samej dioramie. Podkreślę, że prezentowane podstawka była tymczasowa, nie da się więc już poprawić :). Edytowane 27 Czerwca przez SławekK 5 Cytuj
Adamo722 Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca Może kolory nie powinny tak się zlewać ale moim zdaniem nie jest zły. Wygląda jakby był co najmniej w 1:48 lub większej skali . Dodaj antenę będzie git Cytuj
jonathan Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca Sławku wydaje mi się że lepiej by było jakbyś użył jaśniejszych kolorów. Czym w ogóle malujesz? Sam model fajny Robiłem go chyba 2 albo 3 lata temu Tu akurat z przymiarki figurek i podstawki 2 Cytuj
SławekK Napisano 30 Czerwca Autor Napisano 30 Czerwca Dzięki za opinię jonathan. Model cieniowany był zestawem Ammo MiG pn. Dunkelgelb, a plamy malowałem MrColor. Obecnie przerzuciłem się na czeskie MRP, którymi dokładniej maluje się kamuflaż. Jak już pisałem model jest sprzed 3 lat, więc jakieś postępy już zrobiłem :). Cytuj
_OldMan_ Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca Godzinę temu, SławekK napisał: Obecnie przerzuciłem się na czeskie MRP Raczej słowackie. Cytuj
jonathan Napisano 1 Lipca Napisano 1 Lipca 16 godzin temu, SławekK napisał: Dzięki za opinię jonathan. Model cieniowany był zestawem Ammo MiG pn. Dunkelgelb, a plamy malowałem MrColor. Obecnie przerzuciłem się na czeskie MRP, którymi dokładniej maluje się kamuflaż. Jak już pisałem model jest sprzed 3 lat, więc jakieś postępy już zrobiłem :). spróbuj może AK Real Color. Mają nawet dedykowany set Cytuj
SławekK Napisano 1 Lipca Autor Napisano 1 Lipca MRP są produkowane na Słowacji, przepraszam za błąd. Zestaw MiG jest całkiem dobry, kwestia cieniowania poszczególnymi odcieniami… co w tym przypadku nie za bardzo mi wyszło :). Jonathan ten twój King jest w 72? Z jakiej firmy? Co to za figurki? Cytuj
jonathan Napisano 1 Lipca Napisano 1 Lipca (edytowane) 2 godziny temu, SławekK napisał: MRP są produkowane na Słowacji, przepraszam za błąd. Zestaw MiG jest całkiem dobry, kwestia cieniowania poszczególnymi odcieniami… co w tym przypadku nie za bardzo mi wyszło :). Jonathan ten twój King jest w 72? Z jakiej firmy? Co to za figurki? Dokładnie ten sam model co twój A figurki to chyba wydruki Edytowane 1 Lipca przez jonathan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi