SławekK Napisano Sobota o 11:19 Share Napisano Sobota o 11:19 (edytowane) Kolejny model, nadal z 2023 roku. Sam produkt od Chińczyków świetny - polecam. Jak widać dodałem trochę blaszek, liny z Eureki i trochę własnych przeróbek. Malowany był równolegle z Jagdtiger'em, więc ma ten same wady... czyli wyszedł "nijaki". Obecne stoi już na tej samej dioramie. Podkreślę, że prezentowane podstawka była tymczasowa, nie da się więc już poprawić :). Edytowane Sobota o 12:14 przez SławekK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Sobota o 15:26 Share Napisano Sobota o 15:26 Może kolory nie powinny tak się zlewać ale moim zdaniem nie jest zły. Wygląda jakby był co najmniej w 1:48 lub większej skali . Dodaj antenę będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Sławku wydaje mi się że lepiej by było jakbyś użył jaśniejszych kolorów. Czym w ogóle malujesz? Sam model fajny Robiłem go chyba 2 albo 3 lata temu Tu akurat z przymiarki figurek i podstawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu Dzięki za opinię jonathan. Model cieniowany był zestawem Ammo MiG pn. Dunkelgelb, a plamy malowałem MrColor. Obecnie przerzuciłem się na czeskie MRP, którymi dokładniej maluje się kamuflaż. Jak już pisałem model jest sprzed 3 lat, więc jakieś postępy już zrobiłem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, SławekK napisał: Obecnie przerzuciłem się na czeskie MRP Raczej słowackie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi