Harkonen Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca (edytowane) Witam wszystkich Jak zwykle na szybko i chociaż trochę efektownie. To mój trzeci model na Forum, a z modeli, które ulepiłem - szósty. Starałem się nadać mu klimat walk Normandia - Francja. W ogóle starałem się jak mogłem. Przybywajcie - oceniajcie. Edytowane 29 Czerwca przez Harkonen 5 Cytuj
PrzemekW Napisano 1 Lipca Napisano 1 Lipca (edytowane) To raczej M4A3 jest, a nie M4A1. M4A1 miały odlewany kadłub, a nie spawany. Poza tym "nie widzi mi się" ta beczka (z paliwem) na kratce wlotu powietrza chłodzącego silnik. BTW.: ta wersja M4A3 była chyba użyta już po walkach w Normandii. Reszta ok. Przemek Edytowane 1 Lipca przez PrzemekW 1 Cytuj
HK98 Napisano 8 Sierpnia Napisano 8 Sierpnia Dokładnie M4A3(76)W HVSS O ile Modelu Nie Czepiłbym się ale co do Dodatków to tak: - M2 Browning powiniem być cały czarny a tam gdzie trzyma się dłonie na brązowo - Dodatkowo Browning na Wieży Powiniem mieć na podstawke bardziej po środku (Chyba że czym inspirowane że trzyma się tak) - Pociski w skrzynce powinny być pomalowane na czarno lub zółty, Łuski Zostaw na złoty Cytuj
marioba Napisano 10 Sierpnia Napisano 10 Sierpnia (edytowane) Czołem! Ładny model i podoba mi się... trochę... Te stalowo srebrzyste otarcia i postrzały. Wyglądają po prostu słabo. Widzę tutaj inspirację filmem - gniotem "Fury" Klamoty na pancerzu, zwłaszcza na silniku, słabo zamalowane a całość dobija pięćdziesiątka. Jakim sposobem udało ci się umiescić ją na widełkach w tym miejscu? Ok, lufa trafia w zatrzask, ale też nie w tym miejscu. Bardzo polecam zdjęcia oryginalnych pojazdów w necie i samych modeli których jest tysiące. Jest z czego brać przykład Edytowane 10 Sierpnia przez marioba 1 Cytuj
PrzemekW Napisano Wtorek o 08:20 Napisano Wtorek o 08:20 W dniu 8.08.2026 o 23:27, HK98 napisał: Dokładnie M4A3(76)W HVSS To nie jest podwozie HVSS. Przemek 1 Cytuj
Endrju Napisano Czwartek o 06:49 Napisano Czwartek o 06:49 Fajny. Mi się generalnie podoba. Włożyłeś kawał roboty w ten model. W szczegółach może i trochę jest niedopracowany. No i tak jak koledzy radzą, nie wymyślaj nic samemu tylko szukaj oryginalnych zdjęć i na nich się wzoruj. Nie korzystaj z wzorców z filmów bo rozmijają się one z rzeczywistością. Cytuj
HK98 Napisano Czwartek o 14:28 Napisano Czwartek o 14:28 W dniu 11.08.2026 o 10:20, PrzemekW napisał: To nie jest podwozie HVSS. Przemek Mój Błąd Faktycznie to nie HVSS Dzięki że zauważyłeś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi