Harkonen Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca (edytowane) Witam wszystkich Jak zwykle na szybko i chociaż trochę efektownie. To mój trzeci model na Forum, a z modeli, które ulepiłem - szósty. Starałem się nadać mu klimat walk Normandia - Francja. W ogóle starałem się jak mogłem. Przybywajcie - oceniajcie. Edytowane 29 Czerwca przez Harkonen 2 Cytuj
PrzemekW Napisano 1 Lipca Napisano 1 Lipca (edytowane) To raczej M4A3 jest, a nie M4A1. M4A1 miały odlewany kadłub, a nie spawany. Poza tym "nie widzi mi się" ta beczka (z paliwem) na kratce wlotu powietrza chłodzącego silnik. BTW.: ta wersja M4A3 była chyba użyta już po walkach w Normandii. Reszta ok. Przemek Edytowane 1 Lipca przez PrzemekW Cytuj
HK98 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Dokładnie M4A3(76)W HVSS O ile Modelu Nie Czepiłbym się ale co do Dodatków to tak: - M2 Browning powiniem być cały czarny a tam gdzie trzyma się dłonie na brązowo - Dodatkowo Browning na Wieży Powiniem mieć na podstawke bardziej po środku (Chyba że czym inspirowane że trzyma się tak) - Pociski w skrzynce powinny być pomalowane na czarno lub zółty, Łuski Zostaw na złoty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi