chorąży Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca W związku z modelarską chandrą zacząłem dłubać land rovera. Model dostałem jako prezent a przeleżał w składziku ze 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 30 Czerwca Autor Share Napisano 30 Czerwca Stan na teraz jak poniżej. Co ma z tego wyjść ? na teraz sam nie wiem. Dopasowuję figurasy, w tym prawego kierowcę do kierownicy po lewej stronie a to moze zakończyś cię "katastrofą". Ps: przepraszam za śmietnik w tle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca I to wszystko w 2 minuty od pierwszego posta? Nieźle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 30 Czerwca Autor Share Napisano 30 Czerwca Dłubie 2 tygodnie i jestem w momencie kolejnego przestoju, dlatego wystawiłem, skrytykujecie mnie więc się zmotywuję i ruszę dalej ps. Za 3 tygodnie w Ustroniu (Beskidy) w Muzeum Kuźnictwa i Hutnictwa otwierana jest kolejna wystawa modelarska. Jakby byli chętni to mogą się wystawić, a w nagrodę będą mieli doodatkowo szanse wesprzeć lokalne, działające przy muzeum koło modelarskie Dzieciaki potrzebują wsparcia czy to w postaci modeli, farb czy innych modelarskich gadźetów. Acha wystawa jest międzynarodowa, w poprzednim roku jeden z kolegów z Czech podarował im drukarkę 3D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi