mjakm Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Zestaw z kategorii vintidżowej bo pochodzi z 1993 roku. Dostałem go do złożenia ale z brakującym jednym statecznikiem pionowym. O drżenie rąk i ból głowy przyprawiały też ponad 30 letnie kalkomanie. Statecznik dorobiłem sam ż kawałków hipsu i plastikowych profili, kalkomanie skopiowałem o dorobiłem nowe i oto co udało się z tego zestawu złożyć. Aha, 45g było za mało żeby nie siadał na tyłek ! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufe Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Model mi się podoba, ale z tymi obiciami na odladzaczach to jednak przesadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjakm Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Rufe napisał: Model mi się podoba, ale z tymi obiciami na odladzaczach to jednak przesadziłeś Wiem juz poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Dobrze że nie wskazałeś którego statecznika nie było bo teraz trzeba się porządnie nagłowić żeby odgadnąć który dorabiałeś - dobra robota. Zresztą jak cały model. Podoba się zwłaszcza że to Academy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi