stroju Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Mój pierwszy Inbox na forum: Wstępny inbox na mojehobby: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1386635 A to moje uzupełnienie: Według mnie największa wada to te gumowe gąski (nie lubię tych z Italki), resztę oceńcie sami.... ufff...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Wg mnie nie jest tak źle. Przyznam, że gąski nie są za ciekawe, ale ogólnie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Gąski jak gąski, pewnie są jakieś zamienniki. Ogólnie model wygląda całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 zestawik spoko, ale te gąski są obleśne. Friulki kosztują ponad stówke, a plastików nie znalazłem. Także do tych 70 PLNów należy doliczyć dodatkowo gąsiornice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Spoko zestaw,fakt gąski są grube i trudne do odpowiedniego ułożenia na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Myślę że dokupię do niego jeszcze plecione liny, radiatory i wentylatory do chłodnic (w zestawie ich nie ma), i może jakiś łańcuch, no i zacząłem się dopytywać kto ma ogniwkowe, plastikowe gąsienice do Pantery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 Jeszcze dodam co trzeba poprawić: Chłodzenie od Italieri jest w postaci 4 nędznych kawałków plastiku a że będzie widoczne to dziś nabyłem chłodzenie z żywicy, fotki dla porównania: może potem jeszcze napiszę co trzeba zrobić z wyciągarkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 stroju moja rada gąski z italki da się fajnie ułozyć udało mi się w mojej panterce , jeśli chesz zrobić ten model dobrze kup bergepanthere z icm i weź z niej koła i gąski ,bo koła też są do dupy przynajmniej ja tak zrobię w swojej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi