mac eyka Napisano 23 Sierpnia Napisano 23 Sierpnia (edytowane) Chciałem Was zaprosić do obejrzenia kolejnego filmu. Opowiadam tam nieco historii samolotu wielozadaniowego Fieseler Fi-156 Storch. Prezentuje także opis dwóch modeli w skali 1/72. Hellera i Academy https://www.youtube.com/watch?v=G6sZU4UiCY8&t=8s Jeśli film Ci się spodoba poproszę o łapkę w górę. Miło by też było przeczytać komentarze pod filmem. Dużą zachętą do dalszej pracy na kanale są też subskrypcje. Tak więc zapraszam. Edytowane 23 Sierpnia przez mac eyka Cytuj
Grzes Napisano 23 Sierpnia Napisano 23 Sierpnia Obejrzałem. Słabo się tego słucha. Mało przejrzysty język. Tak z ciekawości zapytam, bo o tym jest wspomniane - na jakim to froncie była Czechosłowacja w 1987 roku? Mówisz, o "dość słabych kalkomaniach" w pierwszym opisywanym zestawie. Dość słabe bo...? Za mało kolorów, nie takie malowania, czy co innego było kryterium tej oceny? Rozpoczynasz opis pierwszego modelu z pudełka ZTS Plastyk, a kończysz instrukcją i opisem malowań z Hellera. Chaos. Muszę później zajrzeć do swojego pudła z Academy i obejrzeć jak u mnie wygląda fotel kierowcy Cytuj
India Napisano 23 Sierpnia Napisano 23 Sierpnia Ocenianie starych modeli bezpośrednio przed wydaniem nowego przez IBG? Może warto było by się chwilę wstrzymać, myślę,że to będzie inna liga... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi