ccrriiss Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 (edytowane) Witam Z braku laku (czytaj farb do dalszych prac nad pozostałymi modelami) rozpocząłem pracę nad Hondą Efekt końcowy ma być zbliżony do tego: felgi podobne do tych: Do tej pory nic nie zrobiłem ale fotki poglądowe zamieszczam kasta: felgi na które padł wybór: Zmiany które chcę wprowadzić w Hondzie: -kubełkowe siedzenia z Civic-a EK9 Type-R -brak listew na zderzakach -brak oznaczeń modelu i marki -lekka gleba Reszta wyjdzie w "praniu" Pozdrawiam ccrriiss Edytowane 12 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Zapowiada sie fajny model! powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 No wszystko gites ale jakoś kolor felg mi troche nie pasuje , ale to nie moja sprawa ;) , chociaz w sumie nie są najbrzydsze . Życze powodzonka i czekam na aktuale ... Ojcze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 No ładnie ładnie. Hm... kolor felg jak najbardziej pasuje. Prawie jak Subaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Zapowiada się bardzo fajna honda civic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Wszystko ładnie tylko uważam, że te felgi co pokazałeś tu nie pasują może te będą lepsze http://modelcentrum.pl/go/_info/?id=12218 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Raben - 18" będą tu za duże. To nie ten styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 http://modelcentrum.pl/go/_info/?id=13516 Koksik to to samo tylko, że 14" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Felgi króre pokazał kolega ccrriiss moim skromnym zdaniem są OK, a nawet ładniejsze niż te na fotce originału, ino je pomalować ładnie. ccrriiss jeśli będziesz usuwał listwy ze zderzaków to te z boku karoserii też myk. Ogólnie fajna Hądzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Ogólnie fajna Hądzia Dokładnie Nie ma co tylko kibicować i czekać na kolejne foty . Fele są Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 Raben - 18" będą tu za duże. To nie ten styl Marcin a Ty myślisz że ten felunek to o jakim rozmiarze to właśnie są 18" i jakbyś nie zgadł to są to twoje felgi które mi sprzedałeś I tak wogóle to nie zmienię felg nie zmienię ale możecie podpowiedzieć co do innych przeróbek Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Nic tylko powodzenia życzyć.A felgi te co masz mim zdaniem mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 ccrriiss, a będziesz zmieniał kolor tych felg?? Ps. Koksik widzę, że jesteś moim imiennikiem (Marcin)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 ccrriiss, a będziesz zmieniał kolor tych felg?? Tak felgi będę się starał odwzorować w takim kolorze ale co z tego wyjdzie to zobaczymy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Grupa Wrocław pozdrawia Jak ładnie zrobisz model, to podrzucę fotkę na forum GW jeśli pozwolisz. Gorąco kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 Grupa Wrocław pozdrawia Jak ładnie zrobisz model, to podrzucę fotkę na forum GW jeśli pozwolisz. Gorąco kibicuję. Przemku przecież wiesz że ja dla japońskich samochodów wszystko A więc postaram się zrobić ją jak najlepiej i najpiękniej żeby była przykładem dla naszych polskich tunerów Lecz też już teraz mówię że to nie ostatni "Hania" w moim wykonaniu P.S. Farby już zamówione powinny być na początku przyszłego tygodnia Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2009 Listwy boczne i na zderzakach zaszpachlowane jeszcze do małych poprawek. Kubły które trafią do modelu: I wnętrze: Przy wnętrzu proszę was o pomoc w doborze koloru Tak żeby współgrało z nadwoziem. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Grupa Wrocław pozdrawia Jak ładnie zrobisz model, to podrzucę fotkę na forum GW jeśli pozwolisz. Gorąco kibicuję. Przemku przecież wiesz że ja dla japońskich samochodów wszystko A więc postaram się zrobić ją jak najlepiej i najpiękniej żeby była przykładem dla naszych polskich tunerów Lecz też już teraz mówię że to nie ostatni "Hania" w moim wykonaniu P.S. Farby już zamówione powinny być na początku przyszłego tygodnia Pozdrawiam ccrriiss No mam nadzieję, że więcej ich pokażesz A tak BTW, to mój brat godzinę temu skasował Preludę swoją EDIT: A te kubły przypominają Recaro z Type-R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2009 EDIT: A te kubły przypominają Recaro z Type-R -kubełkowe siedzenia z Civic-a EK9 Type-R Przemku czytamy...czytamy... Nadal czekam na propozycje co od wnętrza. P.S. A co te "Prelki" od twojego brata to miał pecha (oczywiście żart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Jakie propozycje? Laptop podłączony do Hondaty S-300, audio dobre, ale bez przesadyzmu, kolory czarny mat plus jakis inny kolor. Czerwony, albo biały najbardziej mi się widzą. No i wskaźniki dodatkowe w lewym przednim słupku. No szkoda, bo troche siana pojdzie na naprawe Cale szczescie nikomu nic sie nei stalo. A zeby bylo malo, to wjechal w Civica 8 gen i praktycznie go lekko zadrapał :] A czytać, czytam, ale nie da się pamiętać 1000 przeczytanych postów jednego dnia EDIT: Zapomniałem dodać, że jeśli kolor ma być jak na wskazanym oryginale, to i wnętrze zrób niebiesko-czarne, albo całe czarne bo inaczej będzie kicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Ja mysle tak, że taki jasny szary po bokach i we wnetrzu a w kubełkach środki niebieskie tak samo z tylnimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 No szkoda, bo troche siana pojdzie na naprawe Cale Dlatego AC to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 No szkoda, bo troche siana pojdzie na naprawe Cale Dlatego AC to podstawa Taaa.. Szczególnie w 17 letnim samochodzie trzymanym pod blokiem i o iście sportowym charakterze. Niestety AC wyniosło by baaaardzo dużo w tym przypadku. Ale koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Jeśli auto będzie ciemne i tunningowane, to można jak pisał Paweł216 ciemne boki siedzeń i niebieskie środki.Można jeszcze zrobić całe czarne z akcentami srebrnymi albo całkiem inaczej zrobić bardzo jasne wnętrze a do jasnego też mam dwa warianty. wszyatko jasne poza górą deski albo taka sama deska plus środki siedzeń czarne .Kolory np czarny z takim jak użyłem w Golfie IV albo jeszcze jaśniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2009 Kasta w podkładzie: Dzisiaj jeszcze powinna przyjść pierwsza warstwa koloru. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi