Oskii Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Dziś w pewnym stopniu zakończyłem renowacje Volva (malowanie, doklejenie części), skleiłem go we wrześniu. Był to mój pierwszy model, przez ten czas obijał się po pokoju i efekty są takie: m.in brakuje lusterek czy szyb. Jeszcze trochę zabawy mnie z nim czeka. Ale lepsze to aby wyglądał tak, niż miałby iść do śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 No jak na renowacje to całkiem ciekawie wygląda Uszczelki mogłeś pomalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Podoba mi się dobranie kolorów, ładne połączenie. Gdzie nie gdzie elementy jak i kabina nie są domalowane możesz to jeszcze poprawić - polepszy to wygląd modelu, popraw także tylnie światła bo takie zabawkowe są i nic nie przypominają. Ogólnie jak na renowacje nie jest źle. Czekam na dalsze poczynania z modelem Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Oskii bardzo ładny model (jak na renowacje) więc może warto by było poszukać lusterek i szyb a model by bardzo dużo zyskał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Lustra są w akcesoriach, więc znaleźć nie problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Całkiem spoko Pierw widziałem ten model na WC ,a tu teraz już na forum A jak Ci brakuję części to może popytaj się kogoś czy nie ma jakiegoś ''złomu'' z tego Volva na sprzedasz Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Fajnie wygląda.Tak jak koledzy mówią szyby by się przydały.Ale i tak jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskii Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 Właśnie miałem się spytać czy nie ma ktoś do sprzedania chociaż przedniej szyby A lusterka niedługo będą jak zamówię zestaw akcesoriów z Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Oskii w tym dziale możesz zamieścić ogłoszenie, że potrzebujesz części itd : viewforum.php?f=59 Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Jak chcesz to ci wysle lusterka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Szyby możesz dorobić z twardych , przezroczystych koszulek na dokumenty. Jak ładnie dopasujesz problem rozwiązany. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Fajnie się prezentuje Czekam na koniec Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi