Bilonzo Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Witam. Przedstawiam mój kolejny model ukończony w 100 procentach . : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Fajne Volvo Wszystko naprawdę spoko ,ale jak dla mnie metalik ma za duże ''ziarenka'' P.S. Czemu taka wilka szpara Ci wyszła między zderzakiem a kabiną ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskii Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 No, no ... Ładnie się prezentuje, tylko że ja bym go zrobił stu procentowo w kolorze niebieskim (mam taki sentyment do niebieskich volviaczy). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Fajny volviacz a szczególnie kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Volvo super. Tylko dlaczego na ruch krajowy! Trzeba było dać 3 lampki ale nic! Kolego czym malowałeś: aerografem, pędzlem czym sprejem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 no fajny voviak tylko troche lakierek nie taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Bardzo, bardzo ładne volvo jednak tak jak powiedział Bodzio lakier ma strasznie grube ziarno (chyba, że to wina fotki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Volvo super. Tylko dlaczego na ruch krajowy! Trzeba było dać 3 lampki ale nic! Co miałeś na mysli z tymi lampkami???? Ogólnie volvo spoko jest troche niedociągnięć ale tak poza tym to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Naprawdę bardzo ładny i przyjemny dla oka madel! Podoba mi się! Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 Tylko dlaczego na ruch krajowy! Trzeba było dać 3 lampki ale nic! Rozwiń bardziej Twoją myśl , bo nie bardzo rozumiem o co kaman tylko troche lakierek nie taki ?????????? ale jak dla mnie metalik ma za duże ''ziarenka'' Nie malowałem o Motipem, a Deco Color, a on ma dość duże kryształki metallicu, ale ja lubię widzieć, że mam metallic, a nie zwykły lakier Kolego czym malowałeś Spray'em Deco Color . Naprawdę bardzo ładny i przyjemny dla oka madel! Podoba mi się! Dobra robota! Dzięki Cieszę się, że się Wam (tak myślę) moje Volvo podoba , motywuje mnie to do dalszych prac . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 No Michał wreszcie skończyłeś Volvo P.S. Wycieraczki się znalazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 ale ja lubię widzieć, że mam metallic, a nie zwykły lakier I oto chodzi Tak więc w porządku Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Te lampki u góry na dachu co masz pomarańczowe. Odpowiednio 5 lampek to ruch krajowy a 3 lampki ruch międzynarodowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 A jak ktoś nie ma takich lampek ? To co w ogóle nie może jeździć ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Fajne Volvo, i kolorek miły dla oka... A naczepa jakaś będzie do niego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 No właśnie jak ktoś nie ma tych lampek to co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 No fajne fajne tylko brakuje mi tu uszczelki szyby czołowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Właśnie kolega zadał świetne pytanie co z naczepką, pamiętam, że kiedyś coś o tym mówiłeś ale jak się to skończyło to nie wiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Pewnie że jak nie ma lampek to może jeździć. Tylko wiesz to jest taki znak to gdzie jezdzi. Przecieczesz zawsze Polak może jeździć z niemiecką flagą. Mniejsza o to. Po prostu patrze na takie drobne szczegóły! Owszem volvo cud miód i wogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Tak tylko że większość kierowców jeśli zakłada sobie takie lampki to raczej zakładają je dla ozdoby swojej ciężarówki nie patrząc na to o czym wspomniałeś.Ale to tylko moje zdanie. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek13 Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Model świetny ja jestem w trakcie budowania takiego samego. pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Hmm czy nie brakuje Ci przypadkiem łącznika chwytaka powietrza z filtrem? (to nad ramą za kabiną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Tak brakuje, bo zapomniałem założyć, zresztą ten element kiepsko pasuje w to miejsce, będę musiał jeszcze nad tym popracować. A co do naczepy.. Będzie więcej miejsca, będzie naczepa . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Hehe wiem jak ciężko bo sam miałem z nim kłopoty pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volvo "spraycan pow Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 kolego modelik jest ok lakier jest git widze że dużo perły dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi