VVitek Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Nissan Micra K11 Tommy Kaira, Fujimi, skala 1/24 Model można wykonać w wersji seryjnej. Są do tego wszystkie potrzebne elementy takie jak zderzaki, grill oraz dwa zestawy felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Te gumy to są plastikowe czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Gumy, tzn opony są gumowe. Może to tak wyglądać bo są nałożone na felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 ... oraz dwa zestawy felg. A gdzie drugi zestaw Chyba że jest taki sam jak pierwszy to przepraszam I od razu pytanie: w której wersji Ty ją będziesz robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 A gdzie drugi zestaw Chyba że jest taki sam jak pierwszy to przepraszam 5 zdjęcie od góry, są felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 A gdzie drugi zestaw Chyba że jest taki sam jak pierwszy to przepraszam 5 zdjęcie od góry, są felgi. A faktycznie nie zauważyłem dzięki za naprowadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Mam zamiar go zrobić w wersji seryjnej. Czarne zderzaki i najprawdopodobniej stalowe felgi. Tylko jeszcze nie zdecydowałem co do koloru. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Srebrny, bardzo dużo takich Nissanów widuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 A może po prostu czerwony? O taki: Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Miałem właśnie napisać żeby czerwonego zrobić . Ponieważ czerwień to taki pospolity kolor Koniecznie jak byś robił ten model to dorób mu te chlapacze A z kołpakami wyglądał by miodnie P.S. Albo na biało Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Biały na stali bez kołpaków, środek na szaro, za szybą jedzenie z McDonald`s, bat na dachu, kratka z tyłu i po prostu prawdziwy krawaciarzo-wóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Hehehe nie widuje krawaciarzy takich Microsamochodach :P , lepiej jednak czerwony , czarnymi zderzakami i stalą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 A może czarny widziałem taki w zakupie kontrolowanym i się nieźle prezentował Ps. Ten jest bajerancki kolorek http://www1.ebm.cz/applications/scripts/cfoto_gener.php?fotoZaklad=12304149&sfoto=1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12;13&selectedValue=5&amb=E&kvolvo=1230&ver=1232106682000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Według mnie fajnie by wyglądał jasny zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Hehehe nie widuje krawaciarzy takich Microsamochodach Teraz głównie mają Pandy, bo tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi