Barthass Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Miło, że się podoba tak swoją drogą to ile to kosztuje? Albo inaczej, ile zapłaciłeś? Zapłaciłem za niego 120 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Muszę go mieć Elegancko Ci wychodzi, nie widać potwierdzenia słów o jakości tego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Elegancko Ci wychodzi, nie widać potwierdzenia słów o jakości tego cuda Bo cięzka praca powoduje, że baboli nie widać ( jak bym chciał zrobić model odpowiadający w 100% oryginałowi, nie obyło by się bez kilku(nastu) przeróbek ) Teraz jestem w trakcie robienia od podstaw osłony jarzma armaty, część, którą daje Trumpeter za nic nie pasuje( sam nie wiem czy mam się śmiać czy płakać) : Oto ta część : A tak wygląda to na modelu: A tak to powinno wyglądać : http://www.afvplanet.com/especial/centauro/pages/P5227283.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 sam nie wiem czy mam się śmiać czy płakać Jak to nie wiesz? Oczywiście, że śmiać się! Mógłbyś ten fragment wykonać z materiału+ drucików + linki, byłoby moim zdaniem bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Mógłbyś ten fragment wykonać z materiału+ drucików + linki, byłoby moim zdaniem bardzo dobrze. Mój zamysł jest taki, żeby jako osłony użyć folii aluminiowej, a z drucików zrobić uchwyty, i przewleczony przez nie sznur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 No miesiąc minął, błagam o jakiś "apdejcik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Spróbuj może podgrzać zapalniczką i delikatnie wygnij dopasowując do reszty modelu.Może coś z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 21 Marca 2009 Autor Share Napisano 21 Marca 2009 No miesiąc minął, błagam o jakiś "apdejcik" Hehe, no niestety cierpię na absolutny brak czasu, i niestety nie wyrobię się do końca konkursu, tak więc updejt nieprędko, a Moderatora proszę o przeniesienie wątku do "pojazdów wojskowych" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi