Szumbu Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Witam Zakupiłem model firmy Airfix - DH Mosquito i chciałbym zdać relacje z jego budowy postaram się na bieżąco dodawać zdjęcia nie zdecydowałem sie jeszcze w jakiej wersji go zrobić oto link do stronki z modelem http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=108889 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Dokup jeszcze konwersję Pavli i zrób Nf Mk.XXX PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumbu Napisano 21 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2009 Jestem dosyć świeży w temacie modelarstwa i nie wiem zbytnio co to jest ta "konwersję Pavli" czy mógł by mnie ktoś oświecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Fajny samolocik. Zrób go w wersji Brytyjskiej. Polecam. Śledzę... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kami13f Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 A może w barwach 305 dywizjonu bombowego ?. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darste Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Fajny samolocik czekam na dalszy ciąg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystyna_z_gazowni Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Szumbu żyjesz ? A może już kończysz bo ja właśnie tak i pomyślałem, że zajrzę do kogoś kto już to przewalczył ale niestety pustka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi