alex_welt Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Ten temat bude zapolneno roznimi artillerijskimi sistemami roznich stran Na poczontku to radjanska haubica 203 mm - znana jak B-4 zr 1931 r. Zrobliona wlasnie po kresleniach samostatnio w modeli zrobliono ponad 300 zaklepok .PracA ogolne trwala ponad 4 miesionca. Massztab 1:35. Dali bude... Ten temat będzie wypełniony różnymi systemami artyleryjskimi, różnych krajów. Na początek haubica 203mm znana jako B-4 wz.1931. Praca ogólnie nad modelem trwała ponad 4 miesiące. Skala 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Witam! Niezwykły temat i niesamowite wykonanie Pełen podziw Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Алекс, пожалуйста пиши в русском языке, может с опозданием но легко мне перевести это чего ты хочешь нам передать. Alex, proszę pisz w języku rosyjskim, może z opóźnieniem ale łatwiej jest mi tłumaczyć to co chcesz nam przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 WOW !! Na początku, wrażenie jak bym oglądał fotki z muzeum (1/1). Brawo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Bardzo fajny model. Wygląda realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kami13f Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Piękna robota jestem pod wrażeniem , gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_welt Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 продолжу по орудиям. Советская 122 мм гаубица обр 1938 года. Производство - "Звезда" Масштаб 1:35. Сделал в 2003 году. Модель этой гаубицы довольно хороша. Очень рекомендую... Kontynuacja uzbrojenia. Radziecka 122 mm haubica wz. 1938. Producent ZWEZDA, skala 1/35. Model wykonałem w 2003 roku. Model tej haubicy jest dość dobry, i bardzo go wam rekomenduje. Получить код этого сета Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kami13f Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Alex_welt napisał ( Model tej haubicy jest dość dobry, i bardzo go wam rekomenduje.) całkowicie się zgadza , swoją skleiłem w 2004 r , i sprawiła miłe zaskoczenie , jak na produkt Zwezdy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi