Sebaar Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Witam, A więc przed wami efekty mojej pracy na pewnym małym Cesarskim okrętem o nazwie SMS "V 108" któremu później było dane nosić imię ORP "Kaszub". Wątek warsztatowy i garść informacji tu: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=10978 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Gratuluję ukończenia tego paproszka, widząc jakie to małe...nic więcej nie pozostej do dodania z mojej strony. jeszcze raz gratuluję ! pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Czarnocki Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Gratuluję ukończenia tego paproszka, Faktycznie malusia łódeczka. Kurcze jak ty porobiłeś te relingi ? Jak to mówią - szacun kolego ! Takie małe części to pewnie pęsetą i pod lupą robiłeś ? Mały ale wielki model. Brawo. Acha tak z innej beczułki, jak możesz to przenieś się na Photobucket. Fotosik jest okropny. Zanim obejrzę model to mi się kilogram reklam otwiera, koszmar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZzB Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 przenieś się na Photobucket Hej. Nie trzeba Wystarczy podmienić wyrażenie po URL - i zamiast ciągu znaków zawierającego m.in "pokaz_obrazek" przekopiować tekst występujący po "IMG" usuwając OSTATNIĄ literę "m" przed rozszerzeniem ".jpg" Brzmi to skomplikowanie więc najlepiej popatrzeć na kod poniższej linijki: Pozdrowionka ZzB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebaar Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 Dzięki za tak pozytywne komentarze, to nie jest taki mały okręt ma w końcu ok. 15 cm , zdjęcie z linijką powinno być w wątku warsztatowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 z racji iż kibicowałem podczas powstawania modelu galeria mnie cieszy, zwłaszcza że podczas budowy zostało uwzględnionych sporo naszych uwag, finalnie podoba mi się to maleństwo, dobra robota Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebaar Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 A tu mały bonusik z okazji zaliczenia kolejnej sesji: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 mi się podoba druga fotka Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toff Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 O tak, ma swój klimat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 To ja poproszę w kolorze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts