Sebaar Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Witam, A więc przed wami efekty mojej pracy na pewnym małym Cesarskim okrętem o nazwie SMS "V 108" któremu później było dane nosić imię ORP "Kaszub". Wątek warsztatowy i garść informacji tu: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=10978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Gratuluję ukończenia tego paproszka, widząc jakie to małe...nic więcej nie pozostej do dodania z mojej strony. jeszcze raz gratuluję ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Gratuluję ukończenia tego paproszka, Faktycznie malusia łódeczka. Kurcze jak ty porobiłeś te relingi ? Jak to mówią - szacun kolego ! Takie małe części to pewnie pęsetą i pod lupą robiłeś ? Mały ale wielki model. Brawo. Acha tak z innej beczułki, jak możesz to przenieś się na Photobucket. Fotosik jest okropny. Zanim obejrzę model to mi się kilogram reklam otwiera, koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 przenieś się na Photobucket Hej. Nie trzeba Wystarczy podmienić wyrażenie po URL - i zamiast ciągu znaków zawierającego m.in "pokaz_obrazek" przekopiować tekst występujący po "IMG" usuwając OSTATNIĄ literę "m" przed rozszerzeniem ".jpg" Brzmi to skomplikowanie więc najlepiej popatrzeć na kod poniższej linijki: Pozdrowionka ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 Dzięki za tak pozytywne komentarze, to nie jest taki mały okręt ma w końcu ok. 15 cm , zdjęcie z linijką powinno być w wątku warsztatowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 z racji iż kibicowałem podczas powstawania modelu galeria mnie cieszy, zwłaszcza że podczas budowy zostało uwzględnionych sporo naszych uwag, finalnie podoba mi się to maleństwo, dobra robota Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 A tu mały bonusik z okazji zaliczenia kolejnej sesji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 mi się podoba druga fotka Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 O tak, ma swój klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 To ja poproszę w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi