Jump to content

F4F-3 Wildcat 1/48 HobbyBoss

zbiegu
 Share

Recommended Posts

Przedstawiam in-box kolejnego modelu tym razem jest to późna wersja Wildcata (jak w temacie), ale do rzeczy w przdużawym pudełku znajdują sie czarno biała instrukcja sklejania, kolorowa instrukcja malowania, skromny arkusz kalkomanii, 4 ramki z szarego tworzywa i dwie przeźroczyste ( oszklenie cienkie i klarowne ). Zdjęcia:

DSC00002.JPG

DSC00003.JPG

DSC00004.JPG

DSC00005.JPG

DSC00006.JPG

DSC00007.JPG

I wypraski plus kilka zbliżeń szczegółów:

DSC00008.JPG

DSC00009.JPG

DSC00010.JPG

DSC00011.JPG

DSC00012.JPG

DSC00013.JPG

DSC00014%281%29.JPG

Biała pianka na wypraskach chroni delikatne elementy podwozia przed zniszczeniem w czasie transportu, niby nic a jednak producent zadbał o dobre zabezpieczenie swojego produktu:

DSC00015.JPG

I oszklenie:

DSC00016.JPG

DSC00017.JPG

I na zakończenie kilka moich uwag odnośnie modelu, wkońcu po długim czasie znalazłem model w którym producent wykonał pełne wyposzażenie komory podwozia głównego, a takze łoże silnika przez co partząc do komory nie widać wielkiej "czarnej dziury" i podłogi kabiny pilota , linie podziału oczywiście wgłębne z zaznaczonymi nitam, pierwsze wrażenie bardzo dobre jeśli spasowanie będzie bez zarzutu szykuje sie całkiem fajny model. Tyle odemnie reszte oceńcie sami.

PS. Model zaczne jak tylko szczęśliwie ruszy projekt grupowy "Pacyfik"

Ajaj! Ale się HobbyBoss rozbujał Ile dałeś za niego?

Chyba dołączę do projektu "Pacyfik"

edit:

już wiem! 60 dych kosztuje. Mój Ci on jest

Edited by Guest