zbiegu Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Przedstawiam in-box kolejnego modelu tym razem jest to późna wersja Wildcata (jak w temacie), ale do rzeczy w przdużawym pudełku znajdują sie czarno biała instrukcja sklejania, kolorowa instrukcja malowania, skromny arkusz kalkomanii, 4 ramki z szarego tworzywa i dwie przeźroczyste ( oszklenie cienkie i klarowne ). Zdjęcia: I wypraski plus kilka zbliżeń szczegółów: Biała pianka na wypraskach chroni delikatne elementy podwozia przed zniszczeniem w czasie transportu, niby nic a jednak producent zadbał o dobre zabezpieczenie swojego produktu: I oszklenie: I na zakończenie kilka moich uwag odnośnie modelu, wkońcu po długim czasie znalazłem model w którym producent wykonał pełne wyposzażenie komory podwozia głównego, a takze łoże silnika przez co partząc do komory nie widać wielkiej "czarnej dziury" i podłogi kabiny pilota , linie podziału oczywiście wgłębne z zaznaczonymi nitam, pierwsze wrażenie bardzo dobre jeśli spasowanie będzie bez zarzutu szykuje sie całkiem fajny model. Tyle odemnie reszte oceńcie sami. PS. Model zaczne jak tylko szczęśliwie ruszy projekt grupowy "Pacyfik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Ajaj! Ale się HobbyBoss rozbujał Ile dałeś za niego? Chyba dołączę do projektu "Pacyfik" edit: już wiem! 60 dych kosztuje. Mój Ci on jest Edytowane 25 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 a bo zapomniałem napisać dałem za niego 11 funtów, jak dla mnie całkiem przyzwoita cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi