Zbyszek Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 W odpoczynku od pancerki zrobiłem coś takiego: Niemiecka haubic 105 mm w zaprzęgu konnym. Ogółem składało i malowało się całkiem przyjemnie każda figurka w jest w innej pozie co w zestawach 1:72 jest rzadkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 fajne pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 A jaka to firma? Czy może budowa ze złomu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Marti_nez, To chyba revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 Zgadza się Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtecz Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 jak rozumiem model ma być " z pudełka" bez podrasowania , to ok rdziłbym troszkę urozmaicić zrobić różne namszczenie koni , różny kolor włosów i skory figurek fajny temat i niełatwy ( mam na myśki konie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Też posiadam ten zestaw, ale niestety z braku czasu leży w szafie :( ale z konkretnym zastosowaniem, taka mała diorama "wrzesień 1939", jedną armate zrobić rozłożoną, wraz z obsługą, drugą właśnie w ten sposób, w czasie transportu, do tego może jeszcze niemiecki pojazd sześcio kołowy, który już jest na szczęście w czasie robienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Widać Zbyszku, że postępy robisz Ale popatrz na 3 zdjęcie od dołu: czyż nie łaska oczyścić figurki z nadlewek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 13 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Tak wiem w kilku miejscach pozostały nadlewki trochę to psuje efekt, postaram się tym zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 I zacznij zdjęcia robić przy oświetleniu dziennym, a nie w jakiś katakumbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi