Zbyszek Napisano 28 Stycznia 2009 Napisano 28 Stycznia 2009 W odpoczynku od pancerki zrobiłem coś takiego: Niemiecka haubic 105 mm w zaprzęgu konnym. Ogółem składało i malowało się całkiem przyjemnie każda figurka w jest w innej pozie co w zestawach 1:72 jest rzadkością. Cytuj
Marti_nez Napisano 28 Stycznia 2009 Napisano 28 Stycznia 2009 A jaka to firma? Czy może budowa ze złomu? Cytuj
wojtecz Napisano 31 Stycznia 2009 Napisano 31 Stycznia 2009 jak rozumiem model ma być " z pudełka" bez podrasowania , to ok rdziłbym troszkę urozmaicić zrobić różne namszczenie koni , różny kolor włosów i skory figurek fajny temat i niełatwy ( mam na myśki konie ) Cytuj
zimi Napisano 12 Kwietnia 2009 Napisano 12 Kwietnia 2009 Też posiadam ten zestaw, ale niestety z braku czasu leży w szafie :( ale z konkretnym zastosowaniem, taka mała diorama "wrzesień 1939", jedną armate zrobić rozłożoną, wraz z obsługą, drugą właśnie w ten sposób, w czasie transportu, do tego może jeszcze niemiecki pojazd sześcio kołowy, który już jest na szczęście w czasie robienia Cytuj
blitz249 Napisano 13 Kwietnia 2009 Napisano 13 Kwietnia 2009 Widać Zbyszku, że postępy robisz Ale popatrz na 3 zdjęcie od dołu: czyż nie łaska oczyścić figurki z nadlewek?? Cytuj
Zbyszek Napisano 13 Kwietnia 2009 Autor Napisano 13 Kwietnia 2009 Tak wiem w kilku miejscach pozostały nadlewki trochę to psuje efekt, postaram się tym zająć. Cytuj
Mierzu Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 I zacznij zdjęcia robić przy oświetleniu dziennym, a nie w jakiś katakumbach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi