yoony Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 Witam. Mały update. Magazynki wsadzone na razie na sucho. Zmajstrowałem po ciężkich bojach mocowanie anteny. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Witam! Ostatni też skończyłem sklejać m16, tyle że z revella i w skali 1:72 A twój model Troszkę to jak dla mnie za duże, wolę 1:72/76. Jeszcze jedno wielkie i dołączam się do widowni Pzdr... przemek298 P.S Sprawdź PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Witam. To już chyba przedostatni update. Już prawie koniec. Zostało do zrobienia kilka detali: kartony z racjami żywnościowymi, osobista broń załogantów, dobrudzić tu i tam i podoklejać skrzynki. I nam sam koniec przykleić do podstawki. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi