Jump to content

Mój pierwszy model do oceny

DAVID COPERFILD
 Share

Recommended Posts

Wreszcie skleiłem mój 1 model revella, oceńcie sami. To mój 1 pomalowany model liczę na wasze sugestie. Przepraszam za zdjęcia ale mam starą cyfrówkę i za ładnych zdjęć nie robi, myślę że widać. A i nie bawiłem się w malowanie takie jak ma być, gdyż jest to mały model i trudno było malować chciałem by ładnie wyglądał, a tylna ścianka i boczna i podłoże za 1 ścianką dorabiane reszta to już zestaw revella. Ocene pozostawiam wam. Pozdrawiam. Oto fotki:

e7130071fbe1d282med.jpg

4d2ed3e57f4d9033med.jpg

2276b13ca8b5b371med.jpg

51341557bf46ce40med.jpg

1bd62c49efc36c5amed.jpg

cff01601a3a4ec44med.jpg

04db5be574e3c95emed.jpg

c8a15c1d543b9d93med.jpg

Nie wiem, co napisać... Jak na pierwszy, to jest dobrze. Widać, że masz duże pole do popisu, jeśli idzie o rozwój w tej dziedzinie. Pomożemy Ci robić coraz to lepsze modele, tylko prowadź relacje na forum, pytaj w razie wątpliwości i przyjmuj do serca nasze sugestie (z tym ostatnim zawsze jest najtrudniej).

Pozdrawiam

Wiem ale zamałe detale były, a ten model dostałem to cza było zrobić a zamierzam kleić w skali 1/35. Tak to miało imitować mur kamienny, coś na zasadzie ze się pali. Jest ok nie martwie się krytyką jest pomocna dziękuję.

Edit...

Sprawdzaj posty przed wysłaniem, robisz dużo błędów...

Admin...

Wszystko malowałem pędzlem i farbami revella takie jak w instrukcji, chyba to farby mat 65 i 9. A działo srebrne bo mi się spodobało po pomalowaniu. A powiedzcie coś odnosnie sklejenia a ten tył pasuje?to muj pomysł i inwencja mojemu instruktorwi na wtz od modelarstwa się podobało.

Ja bym chętnie się wypowiedział o modelu lecz zdjęcia sa nienajlepsze. Przede wszystkim zadbaj o jednolite tło. może to być biała a najlepiej niebieska kartka papieru. Druga sprawa to oświetlenie...postaraj się robić fotki za dnia i najlepiej jakoś przy oknie a jak masz możliwość to na balkonie lub na dworze.