DAVID COPERFILD Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Wreszcie skleiłem mój 1 model revella, oceńcie sami. To mój 1 pomalowany model liczę na wasze sugestie. Przepraszam za zdjęcia ale mam starą cyfrówkę i za ładnych zdjęć nie robi, myślę że widać. A i nie bawiłem się w malowanie takie jak ma być, gdyż jest to mały model i trudno było malować chciałem by ładnie wyglądał, a tylna ścianka i boczna i podłoże za 1 ścianką dorabiane reszta to już zestaw revella. Ocene pozostawiam wam. Pozdrawiam. Oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 takie sobie ale jak na pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 powiedz mi, czy to 'coś' z tyłu miało imitować... mur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Nie wiem, co napisać... Jak na pierwszy, to jest dobrze. Widać, że masz duże pole do popisu, jeśli idzie o rozwój w tej dziedzinie. Pomożemy Ci robić coraz to lepsze modele, tylko prowadź relacje na forum, pytaj w razie wątpliwości i przyjmuj do serca nasze sugestie (z tym ostatnim zawsze jest najtrudniej). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 pierwszy to ok, ale mogłeś też pomalować wnętrze, sam byś zdobył więcej modelarskiego doświadczenia a efekt byłby o wiele lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVID COPERFILD Napisano 2 Lutego 2009 Autor Share Napisano 2 Lutego 2009 Wiem ale zamałe detale były, a ten model dostałem to cza było zrobić a zamierzam kleić w skali 1/35. Tak to miało imitować mur kamienny, coś na zasadzie ze się pali. Jest ok nie martwie się krytyką jest pomocna dziękuję. Edit... Sprawdzaj posty przed wysłaniem, robisz dużo błędów... Admin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Te szare plamy na pojazdach to jaki kolor i farba? I dlaczego to działo jest srebrne?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVID COPERFILD Napisano 2 Lutego 2009 Autor Share Napisano 2 Lutego 2009 Wszystko malowałem pędzlem i farbami revella takie jak w instrukcji, chyba to farby mat 65 i 9. A działo srebrne bo mi się spodobało po pomalowaniu. A powiedzcie coś odnosnie sklejenia a ten tył pasuje?to muj pomysł i inwencja mojemu instruktorwi na wtz od modelarstwa się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Ja bym chętnie się wypowiedział o modelu lecz zdjęcia sa nienajlepsze. Przede wszystkim zadbaj o jednolite tło. może to być biała a najlepiej niebieska kartka papieru. Druga sprawa to oświetlenie...postaraj się robić fotki za dnia i najlepiej jakoś przy oknie a jak masz możliwość to na balkonie lub na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi