subaroman Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 (edytowane) Prezentuje jeden z ostatnio ukonczonych przeze mnie modeli. Model firmy AOSHIMA w skali 1/24. Wykanany bez dodatkow, w zmienionej tylko kolorystyce. Model mial byc zbudowany jako przerywnik w skladaniu rajdowek. Jedyny problem, jaki wiazal sie z tym Subarakiem, to szyby, ktore sa jakby porysowane juz w pudelku. Nawet polerowanie malo co dalo... Jednak efekt koncowy jest zadowalajacy. No i na polce Sambar wyglada bardzo inaczej niz reszta modeli...!!!! Oto fotexy: Edytowane 30 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Model pod względem wykonania (bo stylistycznie jest beznadziejny) bardzo fajny nawet na tych fotkach zamazanych wygląda jak prawdziwy P.S Świetny lakier i ładnie zrobione uszczelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk9312 Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Modelik ładnie złożony, widać, że potrafisz Skala 1:24, a na zdjęciach samochód wydaje mi się jakiś taki malutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 (edytowane) Model maly, bo samochodzik w 1:1 tez mikro jest. Cos podobnego do Suzuki Wagon R, moze nawet ciut mniejszy. Edytowane 7 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 No model całkiem całkiem. Wspominają się stare dobre czasy. A model nie wydaje się taki mały on jest taki mały W rzeczywistości jest może długości naszego "malucha". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Wydaje mi się że jest zalany farba, z stąd "zaokrąglony" jak i zabawkowy. wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Bardzo ładny maluszek Lakier ładnie się świeci . Tak jak kiedyś wspominałem szkoda że AOSHIMA nie dała do tego Subaru ''żelaznych'' felg Ale i tak mi się podoba Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 (edytowane) Wydaje mi się że jest zalany farba, z stąd "zaokrąglony" jak i zabawkowy. wygląd. Farby jest na nim maksymalnie malo. Chyba najmniej ze wszystkich modeli w mojej kolekcji. Zaokraglony wyglad...tzn?? Edytowane 8 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Pocieszny maluch Wykonanie bez zastrzeżeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Fajna maszynka, podoba mi się! Możesz pokazać zdjęcie razem z jakąś rajdówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi