Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Prezentuje jeden z ostatnio ukonczonych przeze mnie modeli.

Model firmy AOSHIMA w skali 1/24. Wykanany bez dodatkow, w zmienionej tylko kolorystyce.

Model mial byc zbudowany jako przerywnik w skladaniu rajdowek.

Jedyny problem, jaki wiazal sie z tym Subarakiem, to szyby, ktore sa jakby porysowane juz w pudelku. Nawet polerowanie malo co dalo... Jednak efekt koncowy jest zadowalajacy.

No i na polce Sambar wyglada bardzo inaczej niz reszta modeli...!!!!

Oto fotexy:

sambar.jpg

sambar%20%281%29.jpg

sambar%20%282%29.jpg

sambar%20%283%29.jpg

sambar%20%284%29.jpg

sambar%20%285%29.jpg

sambar%20%286%29.jpg

sambar%20%287%29.jpg

sambar%20%288%29.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Model pod względem wykonania (bo stylistycznie jest beznadziejny) bardzo fajny nawet na tych fotkach zamazanych wygląda jak prawdziwy

P.S Świetny lakier i ładnie zrobione uszczelki

Napisano (edytowane)

Model maly, bo samochodzik w 1:1 tez mikro jest. Cos podobnego do Suzuki Wagon R, moze nawet ciut mniejszy.

Edytowane przez Gość
Napisano

No model całkiem całkiem. Wspominają się stare dobre czasy.

A model nie wydaje się taki mały on jest taki mały W rzeczywistości jest może długości naszego "malucha".

Napisano

Wydaje mi się że jest zalany farba, z stąd "zaokrąglony" jak i zabawkowy. wygląd.

Napisano

Bardzo ładny maluszek Lakier ładnie się świeci . Tak jak kiedyś wspominałem szkoda że AOSHIMA nie dała do tego Subaru ''żelaznych'' felg Ale i tak mi się podoba

Pozdrawiam.

Napisano (edytowane)
Wydaje mi się że jest zalany farba, z stąd "zaokrąglony" jak i zabawkowy. wygląd.

Farby jest na nim maksymalnie malo. Chyba najmniej ze wszystkich modeli w mojej kolekcji.

Zaokraglony wyglad...tzn??

Edytowane przez Gość