klaymen Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Przedstawiam mój "weekendowy" model Hetzera. Relacja z budowy znajduje się tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=12545 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Ten model jest widoczny gołym okiem hehe fajnie zrobiony jak na takie maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 ile on ma ?? 2 cm?? Ja bym chyba nie dał rady :P nie chcialo by mi sie tak malego robic Gratuluje wytrwalosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Yyyy... to była najszybsza relacja w historii forum - jeden post XD Szybka, a jaka ładna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 To się nazywa Blitzkrieg Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Mikroszkop ;) Urokliwy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Fajne zdjęcie z farbą!! Sądząc po nim, modelik ma coś pod 3cm. Zdarzało mi się robić większe plamy z kleju Faaaajny pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi