Chwat Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 (edytowane) Jest to mój pierwszy post, a więc zaczynam od dzindybry. Chcę Wam przedstawić model w skali 1:72, który otrzymałem w prezencie od kolegi taty modelarza (kolega modelarz) Wszelkie pochwały przekaże wykonawcy. Ale wkrótce moje modele też Wam pokażę. Edytowane 10 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorek Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 ładnie to jest 1:72?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Wygląda całkiem nieźle. Też mam go w planach. Ale wkrótce moje modele też Wam pokażę. Pancerka, lotnictwo, czy cywile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 CZysto sklejony i ładnie pomalowany i tyle. Widać,że prosto z pudła i bez dokumentacji składany. ,,Rokitna'' to wersja OP z atrapą armaty zwiększoną liczbą radiostacji i paroma jeszcze dodatkkami.Brakuje skrzyń na wieży i kadłubie oraz anten dodatkowych radiostacji oraz dopancerzeń kadłuba a to bardzo widać pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwat Napisano 11 Lutego 2009 Autor Share Napisano 11 Lutego 2009 Oczywiście pancerka głównie w skali 1/72, ale 1/35 tez się zdarzy, no i może trochę lotnictwa też. Na ukończeniu mam już nashorna, a w kolejce stoi SU-100 i Tygrys I z zimmeritem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi