stroju Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 stroju napisał: Dziś skończyła mi się sesja Farciarz, a ja walczę jeszcze do piątku ;) Jak bym był farciarzem to bym skończył tydzień wcześniej.... Na jednym ze zdjęć majaczy Ci jakiś szary model w tle, jakieś 251 ? do dioramki czy w poczekalnie ? Sd.Kfz 251 Drilling, czeka na renowację, na razie zmyłem z niego starą farbę, jak przyjdzie mi ochota to zacznę go ponownie malować (oczywiście będzie warsztat).... Wracając do tematu: Zrobiłem tą "imitacje" wnętrza przedziału kierowcy (postaram się później aby je jakoś ukryć),przykleiłem zimmerit na wannę kadłuba obróciłem trochę dźwig, pomalowałem wnętrze Surfacerem i czarnym: c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 fajna konstrukcja,dobrze ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Ten model to masakra jest, wiem bo mam 5 na składzie ;p Duuużo trzeba poprawić by przypominał Berge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 Echhhhhh.......... Przez te ferie nic mi się nie chce........ Wczoraj pomalowałem wnętrze na biało i dopasowałem żywiczne chłodzenie: Na razie relaksuje się odśnieżając........ c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Będziesz poprawiał babole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi