Artur Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Witam. Kiedyś zlepiłem takiego Opla. Model Italiery,dołożyłem wszystkie ABER do tego modelu. I boczne wywietrzniki silnika.Bude wykonałem z chusteczki higienicznej. Gąsienice to Frulidmodel. Trochę mało fotek, ale niestety jest to dla Mnie problem wozić modele do studia zdjęciowego. Niektóre Mi sie połamały. A i jeszcze zawieszenie jest pracujące. Takich ciężarówek Mam pięć,(od Niemieckich po kończę traka US FORD 2,5 TON TRUK) Cytuj
Łukasz S. Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 A no nawet ciekawy ten Opel Opuść ten śmieszny trójkącik na dachu - był podniesiony wtedy, gdy pojazd coś holował. Mogłeś tylko zakurzyć przednią szybę.Jak wzmocniłes dziurki w plandece? Cytuj
Artur Napisano 1 Października 2006 Autor Napisano 1 Października 2006 Wcześniej nikt nie zapytał o to . W otwór w chusteczce wkleiłem paseczki papieru. A z trójkątem to Wiesz przepisy swoje życie swoje jak to na wojnie. Cytuj
Artur Napisano 1 Października 2006 Autor Napisano 1 Października 2006 A i jeszcze jedno to nie drucik ,to sznureczek. A na pace mam taką wielką skrzynkę (z listeweczek ) i dwie beczki . Na deseczkach skrzynki brakuje tylko namalowanego orła . Cytuj
Łukasz S. Napisano 2 Października 2006 Napisano 2 Października 2006 Wcześniej nikt nie zapytał o to . W otwór w chusteczce wkleiłem paseczki papieru. A z trójkątem to Wiesz przepisy swoje życie swoje jak to na wojnie. Ojjj zaskocze Cię wszystkie te pytania sa z PWM więc dlaczego mówisz że nikt o to nie pytał???? http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=21033&highlight=opel+maultier Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi